indiska "vip-kväll"

Mamma och jag begav oss till indiska på kungsgatan idag för det var en så kallad vip-kväll för vissa elleläsare. Trodde vi. De tog in vilka som helst och herregud vad folk!
   Hittade dock vissa plagg men de 2 snyggaste klänningarna jag hade sett där fanns inte.=(


vad som följde med; klänning, tshirt, linne, örhänge, mugg och en skål. Allt detta för 650kr.


nu skall jag snart lägga mig...börjar jobbet kl 7...=(


dumma biblioteket

har fått några mail av biblioteket om att jag inte har lämnat in en bok. Jag har letat frenetiskt trots att jag var säker på att jag hade lämnat in den. Så jag begv mig till biblioteket. Berättade min historia, gick och kolla i hyllan. och nämen vad ser man där? BOKEN!
 kul att bibliotikarien var en trevlig liten bitch också. trevligt att de inte sa förlåt för om jg inte hade varit så vaken som jag var så hade jag la fått hem en trevlig liten räkning. Emma gillar inte biblioteket.


5e bäste man

i söndags åkte pojken downhill tävling och slutade 5a utav 43pers. han som hade mål att inte komma sist.=)


nu skall jag åka och köpa ett gymkort.=)
jäst, här skall bakas bullar
läppglans och concelar


oja idag dra pengarna iväg.

imon är det indiska vipkväll. Jag kommer SPENDERA pengar.....=)

världens finaste pojkvän

jag har väldens bästa pojkvän och det är inte bara något jag säger utan det är sant. Han är så fin och gullig mot mig och alldeles alldeles underbar. Han följer med mig och shoppar fast han nog inte tycker det är så roligt egentligen men han är snäll och säger ingenting, han tar mig ihanden och visar att jag är hans. Glömmer aldrig när vi nästan precis hade träffats och vi möttes istan. Vi gick brevid varandra och han tog min hand som det vore det mest självklaraste i världen. blev lite förvånad först av att en sådan fin pojk var intresserad av mig. För han är verkligen den snyggaste pojken jag har sett. Helt underbar snygg. Allt jag har drömt om.
 Igår överraskade han mig med ett jättefint kort (som btw luktade helt underbart) och ett halsband jag har letat efter länge men aldrig hittat. Som jag bara hade nämt när jag såg en reklam och sa att det var såå fint.

Hur kan man inte bli kär i den finaste killen igen, igen och igen?

idag skall vi börja den långa pausen i vårt förhållande, den längsta pausen vi någonsin har haft. Han skall tävla i falköping och åker redan ikväll. Jag kommer inte träffa honom förräns på söndag. Detta kommer bli såå jobbigt. Hoppas jag klarar mig. Jag har iallafall kortet att lukta på ifall jag får panik efter min pojk.

RSS 2.0