jakten fortsätter

Att få tag i lägenhet är inte det lättaste men ett litet ljus i tunnlen har vi skådat. Pappsen skall fråga sin hyresvärd om det finns någon ledig lägenhet i hans jobbbyggnad. och mac skall fråga sin moster om hur läget är i hennes hyreshus.

om vi skulle få lägenhet där någonstans så betyder det att jag blir granne med amila! trevligt.=)
dagliga hälsningar=)


Ikea

idag var jag och puddingen på ikea, där vi kollade in vad man behöver köpa när man flyttar hemifrån och vad allt kommer att kosta.
Till min stora lycka så hittade vi ett jättefint set bestående av tallrikar, assiter och djupa tallrikar. Måste dock köpa till skålar. allt detta skulle kosta 738kr. det är väl ändå helt okey.=)


strikk



var på strikk idag eftersom jag är sugen på att sticka en mössa.Så nu håller jag på att sticka den gröna mössan på bilden men den kommer istället bli duvblå. Hade lite problem med matchandet med min vinterjacka. 

att byta design är en pärs

Imorgon skall jag till stan och uträtta några ärenden 

  • köpa garn så jag kan virka eller sticka mitt nya set bestående av mössa, halsduk och vantar
  • gå till boplats och kolla vad grejen är


känns väldigt skönt att inte behöva jobba en vecka. Så nu skall jag sköta om mig och victor. Detta skall bli en mysvecka.
På fredag kommer en av sommarens höjdpunkter.......




 


grekland

inatt kom jag hem från en underbar vecka i grekland med min  älsking. Våran första riktiga resa tillsammans och jag kan kanppt vänta tills nästa.








Efter en vecka med victor, vad skall jag säga. Jag har inga tvivel på min pojke.  Han är undebar!

RSS 2.0