när är dagen D?

jag funderar på när jag skall slå till på väskan. Ju närmare jag kommer desto mer nervös blir jag men jag vet att den kommer vara värd det.
 
det kommer vara julafton....=)


bambi?

idag lekte jag paparazzi och tog ett kort på en liten mer vuxen variant av bambi. vi har några rådjur som springer runt här i knutarna. bilderna blev la enna sådär men det är svårt att fånga ett rörande objekt.








snart är det soffan som gäller med project runway och the hills i spetsen....=)

Brudens bäste man


Idag skall jag gå på Brudens bäste man tilsammans med Lejla och Amila. Det är nämligen lilla Lejlas födelsedag=)
sean efter filmen skall jag direkt träffa victor och så skall vi gå på en vernissage på röhnska. en skateboardutställning.



denna dagen kommer bli såååå bra.


ja den duger den med



denna version är ju sååå mycket roligare än den i canvas.....

i spargrisen ligger pengar och sparas på.....



den finaste väskan producerad? tror nästan det......


vill åka till somerset och kolla in deras fabrik.....

klassikern

en av dagens räddningar...;=)en av dagens räddningar....;=)

frank dandytrosor i massor

igår på Sveriges födelsedag var jag, gullet och matilda borta i gällstad för att shoppa upp lite pengar som vi hade sparat på. De hade ju inte den tröjan som jag ville ha men jag fick allt med mig lite bra ändå.
6 par frank dandytrosor, 3 vanliga trosor, ett frank dandylinne, ett ribb linne (kostade bara 30 kr och jag köpte bara en! sedan ar det hur skönt som helst så där ångrade jag mig liiiiite) och till sist en hoodtröja för 100kr! den var jättego. Lagrets egna. helt otroligt....=)

+ en strandväsk från we. kostade bara 100kr så why not?



sedan köpte jag självklart en höganässkål. kunde inte låta bli.  =)

sol, sol och sol

har vart ute nästan hela dagen idag, kalasskönt!
 börjde med att läsa ut matilda, sedan ligga och läsa det senaste numret av Elle och sedan sitta här vi datan för att skriva på min äckeljobbiga tenta. sedan åkte jag lite longboard också, gick la helt okey. var riktigt kass på att bromsa men jag la manken i det så nu är det helt respektabelt.=) för mig iaf....


nu skall snart grillen tändas och sedan är det dubbelavsnitt av lost!!!! 

min lediga vecka

hon har ringt flera gånger och frågat men jag måste verkligen plugga. speciellt när jag skall till lager 157 på fredag.=)

fasen va skönt det skall bli. nu skall jag ut i solen och sätta mig och läsa. eller kommer nog hamna i skuggan med tanke på hur jag brände mig i söndags vid havet.

Jag älskar victor

RSS 2.0