pangdag




nu är nästan planerna för söndag färdiga.....skönt...=)

finns kvar men vill inte ha kvar

har vetat det länge, upplevt det många gånger och gråtit många gånger. har känt sig dum, ful, hatad, korkad och oönskad.

det värsta med det hela är att efter påhoppen är allt "lugnt" då han beteer sig som inget har hänt. så jävla falskt!


ytlig och dum?

det tog ungefär 4 år, velande fram och tillbaka. sparade ihop för att sedan ångra mig och la de pengarna på något annat. bråk vid matsalsbordet där jag var dum som skulle lägga så mycket pengar på en väska. Men en hobby är en hobby, alla har olika intressen och värderingar. Detta är inte en väska jag har sett en gång och köpte spontant. detta är en väska jg kollat nästan dagligen på genom nätet i 4 år. jag har vart och känt på den i affärer och jag har sett hur mycket snyggare den är ute bland folk än på en bild. 
   Något jag inte fattar är hur när någon berättar att de har köpt en ny ljudanläggning för 50 000kr och de får imponerande nickar av folk men om  en tjej skall köpa en väska för 6 -7 000kr så blir de stämplade som ytliga och dumma. Är så jävla trött på det. Kan inte varje person få göra vad de vill med sina pengar?
 Nu har jag bestämt mig, väskan är beställd och jag väntar på att den skall komma. Jag hittade den i en affär i karlstad så jag fick den med 15% rea. Det var nästan 1300 kr i rabatt och nu äntligen, efter denna väntan, kommer jag äntligen få min baywsater i oak. =)

bada

nu har jag laddat mp3, lagt ner harrypotter, fyllt vattenflaskan och nu skall jag dr till stranden själv. första gången. får se hur detta går....=)



en bakelse?





var inne på prickig katt igår och köpte den här finfina skålen.....=) 

bayswater med 15% rabatt!!!!

ringde idag till min stora lycka till väskshopen i karlstad och fick reda på att de precis hade beställt hem nya mulberry väskor, och säljer dem med 15% rabatt.
När jag var på nk häromdagen för att spana in bayswatern så hade de höjt priset med typ 400 spänn, nu kostar den altså 7690kr. om jag köper den i karlstad får jag den för 6451kr,
Vilket kap!

nu är en sparad till mig så får vi hoppas att de är framme tills nästa vecka. jag svävar på moln.....=)

RSS 2.0